19 Ιουλίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΓΙΩΝΙΑ 31.8.11

Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2011, στο Δημοτικό Σχολείο Βαγιωνιάς. Οι αιμοληψίες έγιναν από το κινητό συνεργείο της μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Διοργανωτές ήταν ο Αιματοκρήτης, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βαγιωνιάς, η Ενορία Βαγιωνιάς, ο Δήμος Γορτύνης κ.α τοπικοί φορείς. Χορηγός της προσπάθειας αυτής, το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ στα πλαίσια του προγράμματος Κάθε Σταγόνα Σταγόνα Ζωής με το οποίο στηρίζει την εθελοντική δράση του Αιματοκρήτη.

Ηταν η τρίτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσίας που γίνεται στη Βαγιωνιά ενώ επίσης έχουν πραγματοποιηθεί ομιλίες για τους κατοίκους και ενημερώσεις των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου της περιοχής. Ετσι, σε ένα από τα νοτιότερα μέρη της κρητικής γης, ανθίζει η αγάπη και το καθήκον για το συνάνθρωπο...Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο από την εφημερίδα Πατρίδα με αφιέρωμα στις "γιορτές αγάπης" που διοργανώσαμε στη Βαγιωνιά.

Μάλιστα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Βαγιωνιά θα υποδεχθεί τη φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη!

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...