27 Αυγούστου 2011

Γίνε εθελοντής αιμοδότης στο πρόγραμμα #aimodotoume_mazi του "Αιματοκρήτη"!


  Μέχρι τώρα 7.500 αιμοδότες έχουν προσφέρει εθελοντικά αίμα στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο "Αιματοκρήτης". Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έλα και εσύ! 

  • Πάμε παντού! Βρες την πιο κοντινή σου αιμοδοσία: Στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποιείται αιμοδοσία κάθε πρώτο και τρίτο Σάββατο κάθε μήνα στο αίθριο της Λότζια και ώρες 10:00-13:30. Αιμοδοσίες στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος διοργανώνονται επίσης στην Αλικαρνασσό, στον Αη Γιάννη Κνωσσού, στην Φοινικιά, στο ΤΕΙ Ηρακλείου, στο Γάζι και το Τσαλικάκι, στις Αρχάνες, στην Αυγενική, στον Πύργο, το Τεφέλι, τον Χάρακα, την Αγία Βαρβάρα, τους Στόλους, τον Άγιο Θωμά, την Επισκοπή, το Σγουροκεφάλι, το Ασήμι, το Σοκαρά, τη Βαγιονιά και πολλές άλλες περιοχές σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς! Οι ημερομηνίες ανακοινώνονται από τα τοπικα ΜΜΕ, το ιστολόγιο μας ή τη σελίδα μας στο facebook.  Εάν ερθετε στις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, σας ενημερώνουμε κάθε φορά εμείς με sms ή τηλεφωνικά όταν μπορείτε να ξανα-αιμοδοτήσετε στην τοποθεσία που επιθυμείτε!
   • Οι αιμοληψίες γίνονται από τις μονάδες νοσοκομείων του νομού Ηρακλείου που διαθέτουν έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και σύγχρονες κινητές μονάδες αιμοδοσίας. Δεν υπάρχει καμμιά διαδικαστική διαφορά από το να αιμοδοτήσεις μέσα στο νοσοκομείο. (λ.χ μπορείς να πάρεις την αιμοδοτική άδεια την οποία δικαιούσαι, από το γιατρό της αιμοδοσίας). Επιπλέον, εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές καθώς και εξειδικευμένα μέλη του "Αιματοκρήτη" μπορούν να σε καθοδηγήσουν, να σε ενημερώσουν και να κάνουν την εμπειρία πιο ουσιαστική από το να αιμοδοτείς μόνος! Αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίες, κεράσματα, εκπλήξεις, δράσεις για παιδιά όλων των ηλικιών και πολλά events πλαισιώνουν την αιμοδοσία για να σας μείνει απλά αξέχαστη!

   • Ο Αιματοκρήτης δεν εχει τράπεζα αίματος και δεν διαχειρίζεται με οποιοδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον ίδιο ή συγγενή του σε πιθανή μελλοντική ανάγκη. Για να έρθετε στην αιμοδοσία δε χρειάζετε να είστε ή να γίνετε μέλος του Αιματοκρήτη. Οι αιμοδοσίες μας είναι ανοικτές για όλους!

   ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!

    Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

        Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...