6 Αυγούστου 2011

Πως μπορώ να γίνω μέλος του Αιματοκρήτη


Μέλη του Αιματοκρήτη μπορούν να γίνουν οι εθελοντές αιμοδότες, οι δωρητές οργάνων σώματος, οι δωρητές μυελού ή οι δωρήτριες ομφάλιου αίματος που διαμένουν ή κατάγονται από την Κρήτη.

Επίσης, μπορούν να γίνουν αρωγά μέλη (φίλοι του συλλόγου) άνθρωποι που δεν μπορούν να δώσουν αίμα ή ιστούς λόγω υγείας, αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στο έργο του συλλόγου.
  •   Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει όρεξη για δουλειά και εθελοντική συνείδηση είναι ευπρόσδεκτος. Εκείνο που ουσιαστικά "χρειάζόμαστε" είναι η αγάπη για τους θεσμούς της προσφοράς!
  • Πως μπορείς να γίνεις μέλος: Απλά συμπληρώνεις σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που μπορείς να βρεις κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών και των εκδηλώσεων μας! Εμείς θα σε ειδοποιήσουμε σύντομα για την πρώτη συνάντηση "νέων μελών" για να γνωριστούμε από κοντά και να σε κατατοπίσουμε! Αν το σκέφτεσαι, δεν έχεις παρά να επικοιν ωνήσεις μαζί μας 
    • στο mail: aimatocritis@hotmail.com ή 
    • τηλεφωνήσεις στο 2810-239773 για να λύσουμε τις απορίες σου
    • Κατεβάστε από ΕΔΩ την αίτηση εγγραφής μέλους συμπληρώστε τη και στείλτε την με email aimatocritis@hotmail.com

    Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέλους ΕΔΩ

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...