19 Αυγούστου 2011

Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών ΑιματοκρήτηΗ Επιτροπή Νέων του Συλλόγου δημιουργήθηκε για να διαδώσουμε τις ιδέες προσφοράς, δηλ. να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους για την Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δωρεά Οργάνων και τη Δωρεά Μυελού των Οστών. Είμαστε ουσιαστικά μια ομάδα εργασίας του «Αιματοκρήτη» που εξειδικεύουμε τα θέματά μας για τους νέους ηλικίας 18 με 30 ετών. Συνεργαζόμαστε με ομάδες νέων όπως είναι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι μέχρι 30 ετών και γενικότερα με φορείς και άλλους συλλόγους νέων.

Πώς εκπληρώνουμε τους στόχους μας: Συνεργαζόμαστε και κατανέμουμε τις αρμοδιότητες μας ανάλογα τα ταλέντα μας, τις ικανότητές μας και τον ελεύθερο χρόνο μας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται ενημερώσεις από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο ώστε να καταρτιζόμαστε για τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε.

Οι  σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών της χώρας δημιουργούν Επιτροπές Νέων με σκοπό την προσέλκυση νέων ανθρώπων με όρεξη και διάθεση για την διάδοση των ιδεών και την εθελοντική εργασία. Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο ιδρύθηκε πριν λίγα χρόνια η ΠΕΝΕΑ (Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Αυτό που στοχεύει η Επιτροπή Νέων είναι οι φρέσκιες ιδέες, προς προσέλκυση νέων ανθρώπων με διάθεση για εθελοντική δουλειά. Η Επιτροπή Νέων δεν μένει μόνο στην εργασία. Μέσα από τις προσπάθειές μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας, απολαμβάνοντας όλα αυτά που έχουμε καταφέρει και βάζοντας υψηλότερους στόχους, γνωρίζουμε ανθρώπους ευαισθητοποιημένους, διασκεδάζουμε, διοργανώνοντας parties και events σε διάφορα μέρη της πόλης, ενίοτε και στους υπόλοιπους νομούς του νησιού.

Γιαυτό εάν θέλετε να γίνετε μέλος του Αιματοκρήτη και είστε 18-30 μη διστάσετε να συμμετέχετε στην Επιτροπή Νέων!!

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...