11 Σεπτεμβρίου 2011

"Αξίζει τον κόπο να τρέξεις για την εθελοντική αιμοδοσία"...ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ ΓΑΖΙ 10.9.11


Με ενθουσιασμό υποδέχθηκε η περιοχή του Γαζίου τη φλόγα της αγάπης που για πρώτη φορά περνά απο τη συγκεκριμένη παριοχή. Κανοντας μια πραγματικά μεγάλη απόσταση, τρέχοντας ή περπατώντας μια μεγάλη ομάδα από λαμπαδηδρόμους όλων των ηλικιών μεταλαμπαδευσαν σε όλους ότι "αξίζει τον κόπο να τρέξεις για την εθελοντική αιμοδοσία". Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Συλλογο Γυναικών Μαλβαζία, τον Δημο Μαλεβυζίου και το ΔΟΠΑΜ, τους οποίους ο Αιματοκρήτης ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία!

Οι οδοί που πέρασε η ακούραστη ομάδα των λαμπαδηδρόμων με πολύ λίγες στάσεις ήταν: Ανδρέα Παπανδρέου-Αμμουδάρα, Ελευθερίου Βενιζέλου-Γάζι, Θριάμβου-Άνοδος, Γεννηματά-Τσαλικάκι!! Ηταν μια πραγματικά όμορφη πορεία η οποία μάλιστα "διασταυρώθηκε" με ένα γάμο στην περιοχή και μπορεί κανείς να φανταστει τη σκηνή που εκτυλίχθηκε με τα δύο μέρη να φωτογραφίζουν το ένα το άλλο και να εύχονται!!


Η πορεία αργά το βράδυ κατέληξε μετά από το άναμμα του βωμού και τους σύντομους χαιρετισμούς σε ενα κρητικό γλέντι με καταπληκτικά τοπικά εδέσματα που τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία είχαν ετοιμάσει! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Δήμου Μαλεβυζίου κ Περάκης και η βουλευτής κα Σκραφνάκη Μαρία.


Ο χορός και αυτο το βράδυ δεν άργησε να στηθεί...
Γυρω από το βωμό, "επίσημοι" και μη, γνωστοί και αγνωστοι -μεχρι πριν- μεταξύ τους άνθρωποι  που όμως έγιναν μια παρέα, ένας κύκλος ζωής που μπορεί να νικήσει -δίνοντας αίμα- την αρρώστια, την αγωνία, το θάνατο....ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΖΙ!

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...