13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 12.9.11


Με σύνθημα "Φοράω κράνος-Η ζωή μου είναι πολύτιμη" διοργανώθηκε η λαμπαδηδρομία στην περιοχή της Χερσονήσου, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011. Κομβόι μοτοσικλετιστών και συνοδευτικών της Λαμπαδηδρομίας οχημάτων συνοδευόμενο από μοτοσικλετιστές και οχήματα της Τροχαίας Ηρακλείου αλλά και ποδηλάτες, ξεκίνησε από το Κοκκίνη Χάνι μέσω παλιάς εθνικής και κατευθύνθηκε προς τη Χερσόνησο. Στο προαύλιο του Δημοτικού Καταστήματος έγινε υποδοχή της φλόγας από τον Αντιδήμαρχο κ. Φιλιππάκη και εκπροσώπους του Δήμου Χερσονήσου. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητικό αναμνηστικό στον Πρόεδρο του «Αιματοκρήτη», κ. Σπύρου.

Η πομπή στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Μαλίων με μια σύντομη στάση και υποδοχή από τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαμποξάκη, ενώ ολοκλήρωσε την πορεία της στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανισσαρά Χερσονήσου, όπου και το συμβολικό άναμμα του βωμού της φλόγας του εθελοντή αιμοδότη.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανισσαρά Χερσονήσου με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Την λαμπαδηδρομία και την αιμοδοσία διοργάνωσαν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Ανισσαρά Χερσονήσου, την Ενορία Ανισσαρά ενώ στην Λαμπαδηδρομία συμμετείχαν ο Δήμος Χερσονήσου, τα Δημοτικά Διαμερίσματα Μαλίων-Χερσονήσου-Επισκοπής, το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής, η Κοινωφελής Επιχείρηση-«Βοήθεια στο σπίτι» Δήμου Χερσονήσου και η Βοήθεια στο σπίτι "Γουβών".
Δείτε εδώ φωτογραφίες από την Εκδήλωση

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...