7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 9.2011

Με ιδιαίτερo ενθουσιασμό διοργανώθηκε η φετινή Λαμπαδηδρομία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και η οποία έγινε σε συνεργασία του Αιματοκρήτη με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας και το Δήμο Γορτύνης.

Οι Λαμπαδηδρόμοι ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα από το προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και πέρασε από τα παρακάτω χωριά: Άνω Μούλια, Μεγάλη Βρύση, Πρεβελιανά, Λαράνι, Δούλι, Άγιο Θωμάς, Πρινιάς και Αγία Βαρβάρα μεταφέροντας τη φλόγα της αγάπης και της ζωής. Σκοπός ήταν η κινητοποίηση όλων των πολιτών υπέρ της αιμοδοσίας και η πληροφόρηση τους για την αναγκαιότητα της. Στο τέλος της διαδρομής, στην αυλή του δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας, συμμετέχοντες άναψαν το βωμό της αγάπης.


Σημειώνουμε οτι στην Αγία Βαρβάρα βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα ανάπτυξης εθελοντικής αιμοδοσίας του Αιματοκρήτη με εντυπωσιακά πρώτα αποτελέσματα. Ως ελάχιστη ηθική αναγνώριση της πράξης τους, έλαβαν έπαινο οι αιμοδότες που έδωσαν αίμα σε τουλάχιστον τρεις από τις τέσσερις αιμοδοσίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αγία Βαρβάρα από τον Οκτώβριο του 2010.

 Οι εθελοντές αιμοδότες που βραβευτηκαν είναι:
Καμνάκης Νικόλαος- Μανωλακάκη Διαμάντω-Δρετάκης Αντώνης- Καρακωνσταντάκης Μιχάλης-Σχοιναράκης Γεώργιος-Σκουρβουλιανάκη Μαρία-Φανουράκης Ματθαίος-Σχοιναράκης Χρήστος-Τιτομιχελάκης Μιχαήλ-Κίτσου Ευαγγελία.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας και της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας και ο π βουλευτης κος Μπαντουβάς βράβευσαν τους εισαχθέντες μαθητές από την Αγίας Βαρβάρας στα ΑΕΙ & ΑΤΕΙ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτύνης κος Σχοιναράκης.


Στο τέλος της βραδιάς παρουσιάστηκε μια εκπληκτική θεατρική παράσταση με τίτλο «Της κολάσεως» από Θεατρικό Σχήμα 7.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...