21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων


Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008, νέοι εθελοντές από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Δωρητών Οργάνων Σώματος «ο Αιματο-κρήτης» διένειμαν ενημερωτικά έντυπα, στο κέντρο του Ηρακλείου και στις Αρχάνες, σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φiλων των Μεταμοσχεύσεων «Συνεχiζω». Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε χοροεσπερίδα. Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008 παράλληλα με αιμοδοσία που έγινε στο Σοκαρά Δήμου Κόφινα, υπήρχαν ενημερωτικά περίπτερα και διανομή πληροφοριακού υλικού και αιτήσεων δωρητών οργάνων.

Η 1η Νοεμβρίου ήταν μια αφορμή για να προτρέψουμε τη συζήτηση για τη Δωρεά Οργάνων. Για να εκφράσουμε την υποστήριξη μας, προς όλους τους ασθενείς που περιμένουν να μεταμοσχευτούν και φυσικά για να θυμηθούμε τους «ήρωες» δότες και τις οικογένειές τους. Η 1η Νοεμβρίου κυρίως ήταν μια ευκαιρία για να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές του Συλλόγου μας οι οποίοι, όπως εξάλλου και εκατοντάδες εθελοντές των Συλλόγων που ασχολούνται με τη Δωρεά Οργάνων σε όλη την Ελλάδα, προάγουν την Ιδέα, κάθε μέρα του χρόνου, αθόρυβα και αδιάκοπα, εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Πανελλήνια Ημέρα Μεταμοσχεύσεων-2009

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα για τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις ο "Αιματοκρήτης" βρέθηκε πάλι στο κέντρο του Ηρακλείου για να μοιράσει ενημερωτικό υλικό. Παρά τη βροχή και το κρύο, ήταν ένα "ζεστό" από ανθρωπιά μεσημέρι. Οι Ηρακλειώτες απέδειξαν ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους γεμίζοντας μας δύναμη με τα καλά τους λόγια και τονίζοντας πόσο ευρεια αποδοχή έχει πια ο θεσμός της "ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ" στην πόλη μας!!
Δείτε εδώ φωτογραφίες

Πανελλήνια Ημερα Μεταμοσχεύσεων-2010

Όταν θα φύγω απ' τη ζωή δωρίστε το νεφρό μου, να ζήσει ένας άνθρωπος μέσα από το χαμό μου (Μαριος Μαρκόπουλος, Ηράκλειο)

Εχει αγαπη και ανθρωπια μα και μεγαλοσύνη ανθρωπος που απ το θάνατο ζωή θελει να δινει (Μαρια Σκουλά Ηράκλειο).

Με τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο ΚΡΗΤΗ ΤV ειδικα στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι για τη συμβολή του στην ιδέα της Δωρεάς Οργάνων με αφορμή την Πανελλήνια Ημερα για τη Δωρεά Οργάνων ευχόμαστε σε όλους η επόμενη 1η Νοεμβρίου να μας βρει με μικρότερες λίστες αναμονής, περισσότερη ανθρωπιά και αισιοδοξία για το μέλλον των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...