13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πέρασε η φλόγα της αγάπης την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 διέσχισε την Δημοτική Ενότητα Επισκοπής. Ακολούθησε την παρακάτω πορεία: ΣΓΟΥΡΟΚΕΦΑΛΙ-ΣΚΟΠΕΛΑ-ΓΑΛΥΠΕ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΩΡΙΟ-ΣΤΑΜΝΙΟΙ-ΑΙΤΑΝΙΑ- ΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μέσα από τη συνεργασία του Αιματοκρήτη και μιας ομάδας ανθρώπων από την περιοχή και με πολύτιμο συνεργάτη τον δημοτικό σύμβουλο κο Σφακιανάκη Εμμανουήλ. Ο βωμός της αγάπης άναψε παρουσία της Διευθ. του 42ου Δημοτικού κας Τρακέλη Βασιλικής.


Ακολούθησαν Βραβεύσεις Εθελοντών Αιμοδοτών, μια που πλέον το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας στη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής έχει πολύ καλά αποτελέσματα και μεγάλη συμμετοχή.


Ηταν πραγματικά μια συγκινητική βραδιά, μαλιστα οι κάτοικοι της περιοχής συγκέντρωσαν χρήματα για δωρήσουν στον Αιματοκρήτη ένα πολυμηχάνημα με fax και εκτυπωτή....Ακολούθησε κρητική Βραδιά στο Δημοτικό Πάρκο Επισκοπής με μουσικό συγκρότημα και συμμετοχή του χορευτικου συγκροτήματος "Ισταμνος". Ο χορός και η διασκέδαση διήρκεσε μέχρι πρωίας!Δείτε εδώ φωτογραφίες από την υπέροχη αυτή λαμπαδηδρομία.


Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...