10 Οκτωβρίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 23.10.11

Πολύ ικανοποιητική συμμετοχή είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 στο Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής με διοργανωτές τον Αιματοκρήτη, τη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής, τις ενορίες, πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους τοπικούς φορείς και τον Δήμο Χερσονήσου. Χορηγός του Αιματοκρήτη  το Επιτραπέζιο Νερό Λυττος που θυμίζει σε ολους μας πως κάθε σταγόνα είναι πραγματικά μια σταγόνα ζωής!

Λίγα λόγια για την προσπάθεια που έχει γίνει στην περιοχή της Επισκοπής.

 Η Δημοτική Ενότητα Επισκοπής (πρώην Δήμος Επισκοπής) έχει αληθινά να επιδείξει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ξεκινήσαμε πριν 2 περίπου χρόνια. Αρχικά πραγματοποιήθηκε μια εντατικοποιημένη ενημερωτική καμπάνια που περιέλαβε ομιλίες ακόμη και στο πιο μικρό χωριό της περιοχής. Ενημερώσεις και διανομή φυλλαδίων στους μαθητές  και διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών: Επισκοπή-Σγουροκεφάλι-Αιτάνια-Καινούριο Χωριό-Σταμνιοί...μέρη που φιλοξένησαν με πολύ αγάπη τον αγώνα αυτόν ανθρωπιάς. Οφείλουμε ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις ενορίες, φορείς και ανθρώπους συμμετείχαν όλον αυτόν τον καιρό για μια συντονισμένη και οργανανωμένη ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας. Καλούμε και προσκαλούμε ξανά όλους τους κατοίκους της περιοχής που μπορούν να προσφέρουν αίμα, όλους τους συλλόγους της περιοχής να συμμετέχουν και αυτοί στην κοινή προσπάθεια και φυσικά όλους τους ήδη εθελοντές αιμοδότες που μας τιμούν με την παρουσία τους σταθερά όλον αυτόν τον καιρό.

Υπευθυμίζουμε ότι κάθε αιμοδότης παίρνει ατομική κάρτα για μελλοντική δική του χρήση ή συγγενή του αφού ο Αιματοκρήτης δε διαχειρίζεται κατα οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810 239773 ή 6978247010.

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...