17 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.11.11


Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Γάζι του Δήμο Μαλεβυζίου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011. Ο Αιματοκρήτης, ο Δήμος Μαλεβυζίου, ο Σύλλογοs Γυναικών Μαλεβυζίου Μαλβαζία και άλλοι τοπικοί φορείς διοργανώνουν ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε αυτήν την πραγματικά σημαντική κίνηση συνεργασίας με στόχο να εαυσθητοποιηθεί ο κοσμος στο θέμα της αιμοδοσίας και να συμμετέχει δίνοντας λίγο αίμα για να σωθούν ζωές. Ανθρωποι και φορείς ξεκινούν στο Γάζι ένα κοινό αγώνα ανθρωπιάς: μετά από μια πολύ επιτυχημένη Λαμπαδηδρομία το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθεί   καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία της περιοχής με την συμπαράσταση της διευθυνσης πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης, φτάνοντας αισιώς στην πρώτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  Γαζίου από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Την όλη προσπάθεια στηρίζει το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ το οποίο ευχαριστούμε απο καρδιας για την ουσιαστική συμβολή του μέσα από το πρόγραμμα "Κάθε σταγόνα σταγόνα ζωής"

Τονίζουμε ότι  ο Αιματοκρήτης και οι συνεργαζόμενοι φορείς δεν εχουν τράπεζα αιματος, δε διαχειριζονται το αιμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται με κανεναν τρόπο. Καθε αιμοδότης θα παραλαμβάνει ατομική κάρτα εθελοντή αιμοδότη με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν ανάγκη δική του ή συγγενή του σε αιμα.

Κατά τη διαρκεια της αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν ρούχα και συσκευασμένα τρόφιμα για οικογένειες που αντιμετωπιζουν προβλήματα.


Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...