28 Νοεμβρίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΗΜΙ: ΚΥΡΙΑΚΗ 4.12.11


Μια ήρεμη Κυριακάτικη αιμοδοσία στο Ασήμι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, όπου συγκεντρώθηκαν 33 μονάδες αίματος. Ηταν αρκετά ικανοποιητική προσέλευση μια που πρόκειται για μια περίοδο που η συγκομιδή της ελιάς στην περιοχή απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού!

Γιαυτό και απο καρδιάς το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σύντομα θα διοργανωθεί ξανά στην περιοχή και για όσους δεν μπορεσαν να έρθουν σήμερα!

Ευχαριστούμε επίσης τη μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Δήμο Γορτύνης για τη διάθεση του χώρου και προσωπικά του Αντιδημάρχου και αιμοδότη μας κου Ξυλούρη, των εθελοντών και των συνεργατών του Αιματοκρήτη που υποστήριξαν την διεξαγωγή της αιμοδοσίας και (προσωπικά τους Μαρία Σφακιανάκη, Βάγια Δάλα, Μαριάνθη Ψαράκη, Μίλτο Ρουσάκη, Πάτρα Ρουσάκη, Στέλλα Σέγκου, Γιώργο Μπιμπάκη και Χαράλαμπο Ψαρίδη). Ακόμη, όσους προσέφεραν στη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών (από τη σημερινή αιμοδοσία θα διατεθούν στην Καλυβιανή).

Ολοι οι δρομοι τώρα οδηγούν στην Αγία Βαρβάρα όπου την Κυριακή 11 Δεκέμβρη μια νέα αιμοδοσία περιμένει όλους εσάς!!


Για να μη λείψει αίμα από κανέναν αυτά τα Χριστούγεννα!

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...