29 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΣΣΑΡΑΣ)

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε για τους εθελοντές του παραρτήματος Μεσσαράς του Αιματοκρήτη την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στο ΚΕΠ (Δημοτικό Κατάστημα) στο Ασήμι Δ. Γορτύνης.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Αιματοκρήτη για τους ανθρώπους που εργάζονται εθελοντικά στο σύλλογο και είχε σκοπό να τους καταρτίσει σε βασικά θέματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία και την επικοινωνία με τους εθελοντές αιμοδότες, την προετοιμασία μιας εθελοντικής αιμοδοσίας και άλλες δεξιότητες που πρέπει να έχουν στο κομμάτι αυτό του εξειδικευμένου εθελοντισμού.

Ευχαριστούμε όσους ανθρώπους από τη Μεσσαρά συμμετείχαν μια που κάθε βοήθεια στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται να διαδοθεί η ιδέα της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας.
Εξάλλου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, αρκεί η διάθεση για εθελοντική προσφορά και η αγάπη προς την ιδέα της αιμοδοσίας!

Πληροφορίες για όποιον επιθυμεί να εγγραφεί στον Αιματοκρήτη τηλ. 2810 239773 ή email: aimatocritis@hotmail.com

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...