29 Νοεμβρίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 11.12.11


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινωνούμε την επιτυχία που σημείωσε η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2011 στην Αγία Βαρβάρα στο προαύλιο του ΚΕΠ Αγίας Βαρβάρας (πρώην Δημαρχείο) με διοργανωτές τον Αιματοκρήτη, τον Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, Ενορίες, Σχολεία και άλλους τοπικούς φορείς.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την περίοδο συγκομιδής ελιών, συγκεντρώθηκαν 44 μονάδες αίματος. Αναλυτικά προσήλθαν 38 αιμοδότες από Αγια Βαρβάρα, ένας αιμοδότης από Αγιο Θωμά, ένας από Άνω Μούλια,ένας από Μεγάλη Βρύση, ένας αιμοδότης από Σκούρβουλα και δύο αιμοδότες από Χάρακα. Σημειώνουμε την παρουσία πολλών νέων αιμοδοτών και αιμοδοτριών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

-τον Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογο Αγιας Βαρβάρας, για την εντατική και μακρόχρονη πλέον προσπάθεια στο θέμα της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε προσωπικά και ξεχωριστά καθένα από τα παιδιά του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία μας.
-τις Ενορίες της περιοχής και ειδικά της Αγίας Βαρβάρας και του Πρινιά
-τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής και προσωπικά τον Διεθυντή του Δημοτικού κο Μιχάλη Αναγνωστάκη, την Δ/α του Νηπιαγωγείου κα Χρυσούλα Ζορμπά, την καθηγήτρια Δέσποινα Ματαλλιωτάκη. Από την καινούρια χρονιά θα είμαστε πάλι μαζί σας για να μιλήσουμε και στις φετινές τάξεις για την εθελοντική αιμοδοσία!
 -την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και προσωπικά το γιατρό κο Διαφωνίδη.
-το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ που στηρίζει χορηγικά τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη θυμίζοντας σε όλους μας πως "κάθε σταγόνα" μπορεί να γίνει σταγόνα ζωής
-τους εθελοντές του Αιματοκρήτη που υποστήριξαν την αιμοδοσία: Ερατώ Καπετανάκη, Μάνια Κληρομάκη, Μαρία Μαυράκη, Ινα Τριαλώνη, Ρίτα Φθενάκη, Ηρακλή Παχιαδάκη.
-τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και όλους τους φίλους που κοινοποιούν από το fb, τα ιστολόγια και τις σελίδες τους την προσπάθεια μας.

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ 44 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...