19 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες Αιμοδοσίες και Ευχές από τον Αιματοκρήτη


Με την ευχή να μη λείψει από κανέναν αίμα αυτά τα Χριστούγεννα, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» διοργανώνει δύο ακόμη εθελοντικές αιμοδοσίες:

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο του Λυκείου Αλικαρνασσού, Αποστόλου Βαρδαξή 1, στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, από τις 16:00-19:30, με κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με τη βοήθεια όλων των σχολείων και ειδικά του Γενικού Λυκείου και του 3ου ΕΠΑΛ, των πολιτιστικών συλλόγων και των ενοριών της περιοχής!
 
και
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, εντός της μονάδας αιμοδοσίας (βρίσκεται στο ισόγειο, απέναντι από την παλιά κεντρική είσοδο) από τις 16:30-20:00.


Τονίζουμε ότι κάθε Εθελοντής Αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα εθελοντή αιμοδότη, με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη δική του η συγγενή του. Ο Αιματοκρήτης δε διαχειρίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει.

Σημειώνουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών πραγματοποιούνται ενημερώσεις και δειγματοληψίες για Δωρεά Μυελού των Οστών καθώς και ενημερώσεις ζευγαριών για Δωρεά Ομφάλιου Αίματος προς δημόσια χρήση.
 
Ακόμη, με ιδιαίτερη έμφαση λόγω των γιορτών, συνεχίζεται, η συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για απόρους, ιδρύματα ή οικογένειες από το Νομό Ηρακλείου. Μπορείτε να φέρετε κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδυσης, παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να φάνει χρήσιμο σε κάποιον συνάνθρωπό μας.


Οι εθελοντές του Αιματοκρήτη,θέλοντας να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης, μεταφέραμε φέτος τη γιορτή μας στο δρόμο, και έτσι την παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2011 θα σχηματίσουμε μια παρέα καλαντάρηδων, στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Θα συναντηθούμε στις 11:00 το πρωι στα Λιοντάρια και φυσικά μπορεί να έρθει όποιος θέλει, με τα παιδιά του, με τριγωνάκια ή οποιοδήποτε άλλο μουσικό όργανο για να πούμε τα κάλαντα, αυθόρμητα και απλά, όπως παλιά!


Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα» με υγεία, ειρήνη και ευημερία και ειδικά σε εκείνους που τις άγιες αυτές ημέρες δοκιμάζονται.

Χρόνια πολλά!
Καλές Γιορτές!
Σας περιμένουμε στις αιμοδοσίες μας! Θα είναι εκεί και ο Αι Βασίλης!
Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...