22 Ιουλίου 2011

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΜε ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 στην Αγία Βαρβάρα  και ώρες 17:30-20:30 στο προαύλιο του πρώην Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας. Οι αιμοληψίες θα γίνουν με τη βοήθεια της κινητής μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ενώ κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα παραλάβει ατομική κάρτα, αφού όπως είναι γνωστό ο Αιματοκρήτης δεν διαχειρίζεται το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει!

Διοργανωτές: Αιματοκρήτης, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά "ο Λόγιος", Δήμος Γορτύνας, Ενορίες κα φορείς της περιοχής.

Χορηγός της αιμοδοσίας μας το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ που στηρίζει τον Αιματοκρήτη μέσα από ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που θυμίζει σε όλους πως Κάθε Σταγόνα είναι Σταγόνα Ζωής....


Καλούμε όλους εσάς από την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας να στηρίξετε για άλλη μια φορά τον αγώνα μας, δίνοντας το παρών και προσφέρωντας λίγο αίμα...
Αφιερώνοντας δέκα λεπτά που για κάποιον θα γίνουν χαμόγελο, αισιοδοξία, δεύτερη ευκαιρία για ζωή...

Ελα και συ...Σε χρειαζόμαστε....
 

19 Ιουλίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΓΙΩΝΙΑ 31.8.11

Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2011, στο Δημοτικό Σχολείο Βαγιωνιάς. Οι αιμοληψίες έγιναν από το κινητό συνεργείο της μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Διοργανωτές ήταν ο Αιματοκρήτης, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βαγιωνιάς, η Ενορία Βαγιωνιάς, ο Δήμος Γορτύνης κ.α τοπικοί φορείς. Χορηγός της προσπάθειας αυτής, το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ στα πλαίσια του προγράμματος Κάθε Σταγόνα Σταγόνα Ζωής με το οποίο στηρίζει την εθελοντική δράση του Αιματοκρήτη.

Ηταν η τρίτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσίας που γίνεται στη Βαγιωνιά ενώ επίσης έχουν πραγματοποιηθεί ομιλίες για τους κατοίκους και ενημερώσεις των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου της περιοχής. Ετσι, σε ένα από τα νοτιότερα μέρη της κρητικής γης, ανθίζει η αγάπη και το καθήκον για το συνάνθρωπο...Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο από την εφημερίδα Πατρίδα με αφιέρωμα στις "γιορτές αγάπης" που διοργανώσαμε στη Βαγιωνιά.

Μάλιστα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Βαγιωνιά θα υποδεχθεί τη φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

Η εθελοντική αιμοδοσία ως ιδέα πρέπει να βρει τη θέση που της αξίζει στην καρδιά μας...

Να αποτελεί για τους αιμοδότες μια επιλογή συνειδητή, μια δέσμευση εσωτερική, μια πράξη ελευθερίας.


Να είναι ένα δώρο για κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη ώρα.


Να μοιάζει μια γιορτή που μοιράζεσαι παρέα με φίλους.


Να γίνει μια αφορμή για να γίνουμε καλύτεροι: ως γονείς, ως άνθρωποι, ως κοινωνία...


"Γνωρίστε" την!

18 Ιουλίου 2011

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες.Βοήθησε να τις μειώσουμε μπορείς.
Ελα μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με το να δίνεις αίμα
δίνεις αγάπη προσφέρεις ΖΩΗ!!!!

15 Ιουλίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ.....

Αιμοδοτούμε μαζί, γιατί είμαστε μια μεγάλη παρέα, αιμοδοτούμε μαζί γιατί θέλουμε αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει η ανθρωπιά, αιμοδοτούμε μαζί γιατί όλα ειναι πιο όμορφα όταν είσαι με καλούς φίλους!

14 Ιουλίου 2011

Βοηθήστε μας να τα καταφέρουμε!

Σκοπός του Αιματοκρήτη είναι να προωθήσει την Εθελοντική Αιμοδοσία από τακτικούς εθελοντές αιμοδότες αντί των συγγενικών αιμοδοτών αντικατάστασης, συμβάλλοντας στην επάρκεια της χώρας μας σε αίμα, ώστε να μη χρειάζεται να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό. Βοηθήστε μας να τα καταφερουμε!

13 Ιουλίου 2011

ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΙ

Αυτό το καλοκαίρι ας φανούμε όλοι πιο γενναιόδωροι.Ας κάνουμε ένα δώρο ζωής σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.Πρώτα πρώτα για τον εαυτό μας.Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα απο το συναίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο.Αξίζει να αφιερωσουμε 5 λεπτά απο τον χρόνο μας για να το νιώσουμε!!!!

12 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ.  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΝΟΜΑ-ΤΗΛ στο aimatocritis@hotmail. com ή στο 2810 239773. Τα πρώτα μαθήματα απο την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστούμε!!

Πώς να ανακοινώσω στην οικογένεια μου ότι θέλω να γίνω δωρητής οργάνων..

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων επιθυμεί ή έχει ήδη γίνει δωρητής οργάνων αλλά δυσκολεύεται να ανακοινώσει την απόφαση του στα υπόλοιπα μέλη...