31 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στις αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο από τον Αιματοκρήτη και συγκεκριμένα τη  ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 77 ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ) ΚΑΙ ΩΡΕΣ 16:30-19:30
ΚΑΙ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9:30-13:30 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΛΤΒΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΜΑΛΒΑΖΙΑ".

Η διοργάνωση αιμοδοσιών υποστηρίζεται όπως και όλη αυτή τη χρονιά από το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ στα πλαίσια του προγράμματος ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ.

Επίσης σε συνεργασία με την φιλανθρωπική ομάδα GIVE κάνουμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που εχουν ανάγκη και κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών μας να φέρνετε είτε συσκευασμένα τρόφιμα (λ.χ ρύζι, μακαρόνια, λάδι, τυποποιημένους χυμούς, όσπρια, γάλατα) είτε ρούχα και παπούτσια που είναι σε σχετικά καλή καράσταση, κυρίως παιδικά. Επίσης μπορείτε να φέρετε παιχνίδια που δε χρειάζονται πια τα παιδιά σας, παλιά βιβλία ή CD. Θα υπάρχουν εθελοντές που θα τα παραλαμβάνουν και στη συνέχεια θα δίνονται σε οικογένειες ή ηλικιωμένα μοναχικά άτομα που έχουν απόλυτη ανάγκη στο Ηράκλειο και την ενδοχώρα, ιδρύματα ή συσσίτια.

Σας καλούμε να βοηθήσετε όσο και όπως μπορεί ο καθένας....Ας μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλον, ας νιώσουμε την ανθρωπιά και την αγάπη...που μπορεί να είναι και το τελευταίο οχυρό μας...

Για πληροφορίες μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 2810 239773 ή στο email: aimatocritis@hotmail.com 

27 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

       
Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 στις 19:00. Ομιλητής ήταν ο κύριος Γιώργος Σπύρου, πρόεδρος του Παγκρήτιου Συνδέσμου Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που αποτελεί και το ξεκίνημα της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων να μεταφέρουν μηνύματα προσφοράς και φιλαλληλίας και η οποία θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011. Με τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο ΔΣ του Συνδέσμου για την συνεργασία, το επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ που στηρίζει και αυτή την προσπάθεια.
Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά όλους ανεξάρτητα από αθλητικές προτιμήσεις!
Εξάλλου εμεις χρειαζόμαστε "παικτες" από όλες τις ομάδες (αίματος).
Η εθελοντική αιμοδοσία και ο αθλητισμός ενώνει!!

25 Οκτωβρίου 2011

O Αιματοκρήτης ανέβηκε στο Ψηλορείτη (23-10-2011)

Μέλη του Αιματοκρήτη (Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος) αποφάσισαν να ανεβάσουν τη σημαία του Συλλόγου όσο πιο ψηλά μπορεί να ανέβει στη Κρήτη, στα 2456μ., στη κορυφή "Τίμιος Σταυρός" του Ψηλορείτη. Η ημερομηνία ορίστηκε για τις 23 Οκτώβρη 2011 και αποφασίστηκε η ανάβαση να γίνει από τη Noτιοδυτική πλευρά του Ψηλορείτη, από την θέση Τουμπωτός Πρίνος ή Σώπατα σε υψ. 1.600μ., από το καταφύγιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (Ε.Ο.Σ.) Ρεθύμνου. Η ομάδα των 21 συμμετεχόντων διανυκτέρευσε στο καταφύγιο και 17 ορειβάτες έλαβαν μέρος στην ανάβαση.

Το απόγεμα του Σαββάτου (22.10.2011) η ομάδα συγκεντρώθηκε στο καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Ρεθύμνου, απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στο Λιβυκό Πέλαγος και τα πεφταστέρια νωρίς τα χαράματα. Η πορεία ξεκίνησε στις 8:00 και ακολουθήθηκε το τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού μεγάλων διαδρομών Ε4 που ανεβάζει στη κορυφή του Ψηλορείτη.

Σε αυτό το τμήμα του Ε4, η πλαγιά έχει αρκετά μεγάλη κλίση και σε κάποια σημεία είναι απότομη. Χρειάστηκαν κάμποσες λιγόλεπτες στάσεις ξεκούρασης. Λίγο νερό, κανένα ξηρό καρπό, παστέλι ή φρούτο, το βλέμμα χάνετε στις νότιες παραλίες του νησιού, θέα μαγευτική! Δυτικά οι κορυφές των Λευκών Ορέων με άσπρα σύννεφα που εμποδίζουν την ορατότητα. Νότια φαίνεται η Γαύδος, ο κάμπος με τα θερμοκήπια στο Τυμπάκι. Το μάτι χαιρόταν να ανακαλύπτει, στο έδαφος, τους λευκούς κρόκους να ξεμυτούν ανάμεσα από τις πέτρες, τις πασχαλίτσες να κάνουν βόλτες και χόρτα να φυτρώνουν μετά τις πρώτες βροχές.

Το Ε4 στο Ψηλορείτη

Το μονοπάτι πάει αρχικά ανατολικά, ανεβαίνει τη πλαγιά, συνέχιζει βορειοδυτικά πάνω στη κορυφογραμμή και μετά από δύο υψώματα ξεκινάει το τελευταίο κομμάτι της ανάβασης στον Τίμιο Σταυρό. Εκεί φαίνοται καθαρά οι κορυφές των Λασιθιώτικων Βουνών.

Αριστερά η κορυφή Τίμιος Σταυρός του Ψηλορείτη
και δεξιά στο βάθος η κορυφή του όρους Δίκτη (Λασίθι)

Οι πρώτοι έφτασαν στη κορυφή στις 10:30 και μέχρι στις 10:50 η ομάδα είχε ολοκληρώσει την ανάβαση. Η σημαία του Αιματοκρήτη δέθηκε στον ιστό μαζί με την Ελληνική και την Εκκλησιαστική σημαία που είναι μόνιμα εκεί πάνω μπροστά από το εκκλησάκι – μιτάτο.

Οι καιρικές συνθήκες ανάβασης και διαμονής στη κορυφή ήταν πάρα πολύ καλές. Δεν φύσαγε και δεν έκανε κρύο, πράμα σπάνιο στο Ψηλορείτη που ακόμη και τις καλοκαιρινές μέρες ο αέρας είναι δυνατός. Μόνο "πρόβλημα" τα σύννεφα που εμπόδιζαν τη θέα απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού. Μια ώρα ξεκούρασης ήταν απαραίτητη για ανάκτηση δυνάμεων. Στη βόρεια πλευρά της κορυφής υπάρχει πηγάδι με δροσερό γάργαρο νερό, να δροσίζει τον ορειβάτη!


Τίμιος Σταυρός - 23 Οκτωβρίου 2011

Με τα μπλουζάκια της 9ης Λαμπαδηδρομίας του Αιματοκρήτη βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και στη συνέχεια ξεκίνησε η κατάβαση γύρω στις 12:00. Αραιά σύννεφα είχαν κρύψει τον ήλιο πράγμα που βοήθησε στο κατέβασμα και οι τελευταίοι έφθασαν στο καταφύγιο στις 14:00. Το φαγητό ήταν έτοιμο από τα 4 άτομα που είχαν μείνει εκεί, χόντρος, βραστό κρέας, πανσέτες, σαλάτα και στο τέλος φρούτα και γλυκά. Γύρω στις 15:00 έφτασε η ομάδα του Ορειβατικού Ηρακλείου που έκανε τη διάσχιση του Ψηλορείτη ( Οροπέδιο της Νίδας (1450 μ)  - Τίμιος Σταυρός (2456 μ) - χωριό Φουρφουράς (500 μ) ), μια δύσκολη πορεία καθαρής διάρκειας 10 ωρών. Μετά από μια δεκαπεντάλεπτη στάση η ομάδα του ΕΟΣ Ηρακλείου συνέχισε τη κατάβαση και η ομάδα του Αιματοκρήτη ετοιμάστηκε και μετά από λίγο αναχώρησε οδικώς.

Ημασταν κουρασμένοι αλλά τόσο μα τόσο «γεμάτοι»! Ανεβήκαμε ψηλά με κόπο για να διαδώσουμε τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας! Ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορεί να κάνει άνθρωπος σε άνθρωπο. Ανεβήκαμε ψηλά γιατί εκεί ψηλά πρέπει να είναι η αιμοδοτική πράξη. Γέμισε η ψυχή με τη θέα, τα αρώματα και τα χρώματα της φύσης όπως γεμίζει και όταν δίνουμε αίμα. Μα η αιμοδοσία δεν απαιτεί τίποτε περισσότερο από 10 λεπτά από το χρόνο μας. Ένα ποτήρι πορτοκαλάδα και λίγο ψωμί με τυρί και ο οργανισμός έχει πίσω ότι χρειάζεται για να αναπληρώσει τη δωρισμένη φιάλη αίματος. Τόσο απλά, τόσο εύκολα, κάνουμε δώρο ζωής στον συνάνθρωπο!Φωτογραφίες από την ανάβαση στο Ψηλορείτη

Και όσοι είδατε αυτό το ανέβασμα και το ζηλέψατε, να ξέρεται ότι από την επόμενη λαμπαδηδρομία (συνήθως τέλη Αυγούστου), η φλόγα θα ανεβαίνει στο Τίμιο Σταυρό από το Λιβαδιώτικο Αόρι, απόγεμα Σαββάτου, θα φωτίζει για μια νύχτα από ψηλά το νησί μας και την Κυριακή θα κατεβαίνει στο οροπέδιο της Νίδας. Ελάτε μαζί μας....

12 Οκτωβρίου 2011

Στο 64ο Νηπιαγωγείο στον Αγιο Ιωάννη Ηρακλειου ο Αιματοκρήτης την Πέμπτη 13. 10. 11

Ο Αιματοκρήτης το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2011 βρέθηκε κοντά στα παιδιά του 64ου Νηπιαγωγείου στον Αγιο Ιωάννη Ηρακλείου. Ξεκινώντας και αυτή τη χρονιά, εκπαιδευτικοί που στηρίζουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας προς τιμήν τους και παρά τις όσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν, προσκαλούν τον Αιματοκρήτη στις σχολικές τάξεις για ένα "μαθημα" διαφορετικό. Ενα μάθημα ζωής αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους που μέσα από παιχνίδια, ζωγραφιές, θεατρικά και παραμύθια γνωρίζουν με τον πιο γλυκό τρόπο την έννοια της εθελοντικής προσφοράς αίματος.
Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς του 64ου Νηπιαγωγείου καθώς και την πρώτη εκείνη νηπιαγωγό σε ένα μικρό χωριουδάκι της Μεσσαράς που πριν πολλά χρόνια μας "έπεισε"  πως τα παιδιά ακόμη και στην προσχολική ηλικία καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από ότι νομίζουμε.....

10 Οκτωβρίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 23.10.11

Πολύ ικανοποιητική συμμετοχή είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 στο Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής με διοργανωτές τον Αιματοκρήτη, τη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής, τις ενορίες, πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους τοπικούς φορείς και τον Δήμο Χερσονήσου. Χορηγός του Αιματοκρήτη  το Επιτραπέζιο Νερό Λυττος που θυμίζει σε ολους μας πως κάθε σταγόνα είναι πραγματικά μια σταγόνα ζωής!

Λίγα λόγια για την προσπάθεια που έχει γίνει στην περιοχή της Επισκοπής.

 Η Δημοτική Ενότητα Επισκοπής (πρώην Δήμος Επισκοπής) έχει αληθινά να επιδείξει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ξεκινήσαμε πριν 2 περίπου χρόνια. Αρχικά πραγματοποιήθηκε μια εντατικοποιημένη ενημερωτική καμπάνια που περιέλαβε ομιλίες ακόμη και στο πιο μικρό χωριό της περιοχής. Ενημερώσεις και διανομή φυλλαδίων στους μαθητές  και διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών: Επισκοπή-Σγουροκεφάλι-Αιτάνια-Καινούριο Χωριό-Σταμνιοί...μέρη που φιλοξένησαν με πολύ αγάπη τον αγώνα αυτόν ανθρωπιάς. Οφείλουμε ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις ενορίες, φορείς και ανθρώπους συμμετείχαν όλον αυτόν τον καιρό για μια συντονισμένη και οργανανωμένη ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας. Καλούμε και προσκαλούμε ξανά όλους τους κατοίκους της περιοχής που μπορούν να προσφέρουν αίμα, όλους τους συλλόγους της περιοχής να συμμετέχουν και αυτοί στην κοινή προσπάθεια και φυσικά όλους τους ήδη εθελοντές αιμοδότες που μας τιμούν με την παρουσία τους σταθερά όλον αυτόν τον καιρό.

Υπευθυμίζουμε ότι κάθε αιμοδότης παίρνει ατομική κάρτα για μελλοντική δική του χρήση ή συγγενή του αφού ο Αιματοκρήτης δε διαχειρίζεται κατα οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810 239773 ή 6978247010.

5 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ Α-ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β-ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στα πλαίσια της επεξεργασίας «Πρώτες Βοήθειες» οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης – Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Ηρακλείου και ο Παγκρήτιος Εθελοντικός Σύλλογος ΑιματοΚρήτης διοργάνωσαν Ημερίδα, με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία» για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του νομού Ηρακλείου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο αμφιθέατρο των 53ου & 54ου Δημ. Σχολείων (Παλαιά Ακαδημία) στις 26 Οκτωβρίου 2011 το απόγευμα. Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Κέντρου Ευρωπαικής Πληροφόρησης (Europe Direct) της Περιφέρειας Κρήτης- που υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση- ο κος Καμάρης και εκ μέρους των διοργανωτών φορέων η κυρία Στεφανάτου Εύα (Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) η οποία είχε και την ιδέα της σημαντικής αυτής διοργάνωσης και  η κυρία Ζαχαράτου (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση).
Ακολούθησαν οι εισηγήσεις της ιατρου-επιστημονικής συμβούλου του Αιματοκρήτη με θέμα "Εθελοντική Αιμοδοσία: Ιατρική και Κοινωνική Διάσταση" και του προέδρου του Αιματοκρήτη κου Σπύρου με θέμα "Το σήμερα και το αύριο της εθελοντικής αιμοδοσίας". Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση πάνω στο ζήτημα της προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας και ειδικά σχετικά με την ενημέρωση των μαθητών και προέκυψαν ενδιαφέροντα αποτελέσματα για τους τρόπους συνεργασίας των φορέων. Η ημερίδα αυτή ουσιαστικά σηματοδότησε το ξεκίνημα  της δυνατότητας ένταξης του ζητήματος της εθελοντικής αιμοδοσίας στα προγράμματος αγωγής υγείας και εθελοντισμού που θα υλοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο Νομό Ηρακλείου.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής διανεμήθηκε
κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό σχετικό για την προώθηση του Εθελοντισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Νομού Ηρακλείου που ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την προσπάθεια ώστε από κοινού να μπορέσουμε να μεταδώσουμε στα παιδιά μας τις έννοιες της ανθρωπιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης που κατά βάση πρεσβεύει η εθελοντική αιμοδοσία.

3 Οκτωβρίου 2011

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στην αθλητική και φιλανθρωπική διοργάνωση 5α Απολλώνια στις ΓουβεςΕθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τον Αιματοκρήτη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Γουβών και ώρες 10:00-13:00 στα πλαίσια των 5ων Απολλωνίων, μιας αθλητικής και παράλληλα φιλανθρωπικής εκδήλωσης, αφού τα έσοδα της θα διατεθούν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο για το έργο που προσφέρει στα παιδιά της Αφρικής καθώς και στα Νεφροπαθή παιδιά του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Προσκαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου μας να δώσουν το παρών και σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία και φυσικά όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν αίμα.


Δειτε παρακάτω το πρόγραμμα όλης της διοργάνωσης:


5α AΠΟΛΛΩΝΙΑ 2011-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Αθλητική-Φιλανθρωπική εκδήλωση Προσφοράς Αγάπης για τα παιδιά του Κόσμου

Η Κ.Ε.Δ.Χερσονήσου, οι Ροταριανοί Όμιλοι Ηρακλείου και Χανίων, ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, διοργανώνουν την 5η ετήσια εκδήλωση ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, με τίτλο: 5α ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 2011.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9/11

Συναυλία από την σαρανταπενταμελή παιδική ορχήστρα «Hχοχρώματα» στον θεατρικό σταθμό Ηρακλείου 7.30μμ

Υπεύθυνη Λοπινέ Λουκία τηλ 2810-824345

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/10/11

Ομιλία με θέμα “Η Πυθαγόρεια φιλοσοφία θεμέλιο της Πλατωνικής φιλοσοφίας. παιδεία –εκπαίδευση του Πλάτωνα” στην αίθουσα Ανδρόγεω Δ.Ηρακλείου στις7.30μμ

Oμιλητής Εμμ.Παπαδόπουλος

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10/11

1) Αγώνας δρόμου 12χλ, αφετηρία αρχαιότητες Μαλίων, τερματισμός Λιμάνι

Χερσονήσου υπαίθριο θεατράκι ώρα 15.00 μμ

Υπεύθυνοι Παντατοσάκης Γιάννης τηλ 6972865015

Διπλαράκης Γιάννης τηλ 6944501128

2) Ποδηλατοπορία 12χλ, αφετηρία αρχαιότητες Μαλίων ,τερματισμός Λιμάνι

Χερσονήσου υπαίθριο θεατράκι ώρα 15.30 μμ

Υπεύθυνος Κωστομανώλακης Φανούρης τηλ 6945230444

3) Πεζοπορία εντός του Δήμου (η διαδρομή θα ανακοινωθεί προσεχώς)

Υπεύθυνος Αναγνωστόπουλος Γιώργος –Πεζοπορικός όμιλος Ηρακλείου

Τηλ 6944251214

4) Τουρνουά Σκάκι στην ενορία Πισκοπιανού ώρα 10 πμ

Υπεύθυνοι Παρλαμά Πόπη τηλ 6982410421

Παπανδρέου Νίκος τηλ 6945187043

5)Απονομές

6)Μπουφές προσφορά κ. Καλουτσάκη ΑΕ


ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10/11

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: (Χώρος διεξαγωγής πρώην Αμερικανική Βάση,Γούβες)

1) Τρίαθλο ώρα 10.30 πμ

Υπεύθυνος Καμπαξής Σπύρος τηλ 6970838779

2) Πεζοπορία 6χμ , Θαλασσόκοσμος-εκκλησάκι Αγ.Κωνσταντίνου και

επιστροφή ώρα 12.00

Υπεύθυνοι Ζαχαράκη Ράνια τηλ 6979671415

Δαιλάκη Βάσω τηλ 6945885669

3) Κρητικό βόλι 10.30 πμ

Υπεύθυνος Βαρούχας Γιώργος τηλ 6974959504

4) Αγώνας δρόμου 1000μ για παιδιά ώρα 12.30 μμ

Υπεύθυνος Πελεκανάκης Γιώργος τηλ 6989119252

Γυμναστής ΣΜΚ

5) Τσουβαλοδρομία ώρα 11.00 πμ

Υπεύθυνοι Ανωγιαννάκη Εμμανουέλα τηλ 6981343125

Κρουσταλάκης Παντελής 6946310232

6) Διελκυστίνδα ,ώρα 11.30 πμ

Υπεύθυνος Αντωνακάκης Παναγιώτης τηλ 6947700571

Χαρωνίτης Νώντας 6977699573

7) Τουρνουά ποδοσφαίρου από τα παιδιά της Milan junior camp- Creta 2011 ώρα 10.30 πμ Υπεύθυνος τηλ "Gian Andrea Garancini

8) Ορειβατική διαδρομή ώρα 9πμ εκκίνηση από Καινούργιο Χωριό -φαράγγι Αγίας Αναστασίας - θαλασσόκοσμος.

Υπεύθυνος Δρόσος Βασίλης –Ορειβατικός Λασιθίου τηλ 6975958206

9) Εθελοντική Αιμοδοσία ώρα 10.00-14.00


Υπεύθυνος Σπύρου Γιώργος –"Αιματοκρήτης" τηλ 6978246797

10) Απονομές 13.00

10) Μπουφές 13.45

Σκοπός είναι μέσα από τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα να προάγουμε το πνεύμα της προσφοράς και της ευαισθησίας για τα παιδιά του κόσμου, που υποφέρουν και πεθαίνουν αβοήθητα από πείνα, δίψα και ασθένειες.

Tα έσοδα της αθλητικής – φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης θα διατεθούν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο για το έργο που προσφέρει στα παιδιά της Αφρικής καθώς και στα Νεφροπαθή παιδιά του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας Σταθερό: 2810 242 279

Κινητό: 6932 384 288

e-mail: dimitili55@yahoo.gr

Πώς να ανακοινώσω στην οικογένεια μου ότι θέλω να γίνω δωρητής οργάνων..

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων επιθυμεί ή έχει ήδη γίνει δωρητής οργάνων αλλά δυσκολεύεται να ανακοινώσει την απόφαση του στα υπόλοιπα μέλη...