19 Απριλίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Δ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 29.4.12Σας περιμένουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα γίνει στην Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και ώρες 10:00-13:30 και συγκεκριμένα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Οι αιμοληψίες θα γίνουν από την μονάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ενώ η διοργάνωση γίνεται από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιματοκρήτη, τν Τοπική Επιτροπή Επισκοπής του Αιματοκρήτη, τις Ενορίες και άλλους τοπικούς φορείς.
Μια ακόμη αιμοδοσία στα πλαίσια του προγράμματος Κάθε σταγόνα σταγόνα ζωής που υποστηρίζεται χορηγικά από το επιτραπέζιο Νερό Λύττος.

Θυμίζουμε ότι αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που ζυγίζει πάνω απο 50 κιλά και τη μέρα της αιμοδοσίας αισθάνεται καλά.
Δε χρειαζεται καποια ειδική προετοιμασία. Καλό είναι να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να είστε ξεκούραστοι.
 Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει ανάγκη δική του ή συγγενή του.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ....

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...