26 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ-2012

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Αιματοκρήτη, Μελετίου Συρίγου 1, στο Ηράκλειο, η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου. 

Σε πραγματικά όμορφο κλίμα, μια που για πρώτη φορά ο σύλλογος είχε ένα δικό του χώρο. Μέλη του συλλόγου ήρθαν ακόμη και από μακρινές αποστάσης και σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα γνωρίζονταν μεταξύ τους παλαιότερα και νεότερα μέλη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε περίπου στις 19:30. Όπως ορίζει το καταστατικό, εκλέχθηκε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης η κυρία Εμμανουέλα Παπαδάκη και γραμματέας της συνέλευσης η κυρία Μαρία Μαυράκη. Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης διαπίστωσε την απαρτία του σώματος, αφού ήταν παρόντα τα 30 από τα 32 ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη του συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου κο Σπύρου Γεώργιο που έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων του προηγούμενου έτους, αναφερόμενος κυρίως στην αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου καθώς και στη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας και οργάνωσης του Αιματοκρήτη ενώ ευχαρίστησε εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ ολους τους εθελοντές για την βοήθεια τους.

Κατόπιν, ο ταμίας του συλλόγου κος Ψαράκης Ανδρέας διάβασε τον ισολογισμό και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα παραπάνω εγκρίθηκαν από το Σώμα ομόφωνα.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην αντιπρόεδρο του συλλόγου κα Ειρήνη Γεργιανάκη η οποία διάβασε και ανέλυσε τον Εσωτερικό Κανονισμό και Κώδικα Δεοντολογίας του Αιματοκρήτη, ο οποίος ψηφίσθηκε κατ’άρθρο ομόφωνα.

Εκλέχθηκε από το Σώμα, Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τις Ευαγγελία Γεργιανάκη, Ερατώ Καπετανάκη και Ελένη Καμαριανάκη και διενεργήθηκαν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.

Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν τα παρακάτω:
Ψήφισαν:32 Έγκυρα 32 Άκυρα/Λευκά:0

Για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:
Γεργιανάκη Ειρήνη 30
Ρουσάκης Μιλτιάδης: 17
Σπύρου Γεώργιος:30
Φθενάκη Ρίτα: 18
Ψαράκη Μαριάνθη 18
Αναπληρωματικοί: Παπαδάκη Εμμανουέλα 1, Κατερίνα Γιαννουλάκη 1

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:
Δάλα Βάγια: 8
Πατελάκη Χρυσούλα: 12
Χαραλαμπάκης Λευτέρης: 10
Αναπληρωματικό μέλος: Γεργιανάκη Ευαγγελία 1

Πραγματοποιήθηκε επίσης κλήρωση της εικόνας του συλλόγου και μάλιστα για πρώτη φορά κληρώνεται σε μέλος μας απο τα Χανιά και συγκεκριμένα την Κατερίνα Γιαννουλάκη που θα την έχει στο σπίτι της για την επόμενη χρονιά, με αναπληρωματικό τον Μιλτιάδη Ρουσάκη απο το Χάρακα.

Στο τέλος, απολαύσαμε τον μπουφέ, προσφορά απο την Πιτσαρία Πιτσα Club, Λεωφ. 62 Μαρτύρων την οποία ευχαριστούμε θερμά, όπως φυσικά και το χορηγό μας Νερό Λυττος για την παροχή νερών και αναψυκτικών. Απο καρδιάς ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τα κεράσματα και τα γλυκά που έφτιαξαν ή έφεραν, έτσι ώστε πραγματικά η γενική συνέλευση είχε τον καλύτερο επίλογο με όμορφες γεύσεις και καλή παρέα μέχρι αργά τη νύχτα. Ετσι όπως ταιριάζει σε ένα σύλλογο εθελοντων αιμοδοτών!

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ-ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε με σκοπό την συγκρότηση σε Σώμα και την κατανομή αξιωμάτων. Ομόφωνα αποφασίσθηκαν:

Γεώργιος Σπύρου: Πρόεδρος
Ειρήνη Γεργιανάκη, Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Ρίτα Φθενάκη, Γενική Γραμματέας
Μαριάνθη Ψαράκη, Ταμίας
Μιλτιάδης Ρουσάκης, Μέλος, Υπεύθυνος Παραρτήματος Μεσσαράς του Αιματοκρήτη.
Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...