20 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ

Μια πραγματικά ξεχωριστή αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Φοινικιά και συγκεκριμένα στον χώρο της εταιρείας "Πικράκης Α.Ε"στη Φοινικιά την Τετάρτη.

Ο Αιματοκρήτης με ιδιαίτερη χαρά συντόνισε την προσπάθεια ανάπτυξης της εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή, που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία της εταιρείας και φυσικά απευθύνθηκε  στους ανθρώπους όλων των εταιρειών στη Φοινικιά και όχι μόνο!

Εθελοντές του Αιματοκρήτη στις 28, 29 και 30 Μαιου το πρωι, ήμασταν εκεί για να μοιράσουμε πληροφοριακό υλικό και να ενημερώσουμε όσες περισσότερες εταιρείες μπορέσουμε! Παραπάνω απο 50 εταιρείες ενημερώθηκαν!!

Τελικά συγκεντρώθηκαν 28 μονάδες, αποτέλεσμα όχι άσχημο για πρώτη φορά και για λίγες ώρες μόνο.

Ευχαριστούμε θερμά: το χορηγό της εθελοντικής αιμοδοσίας Επιτραπέζιο Νερό Λύττος, την μονάδα αιμοδοσίας του ΠαΓΝΗ και όλες τις εταιρείες και τους εργαζομένους που με ενθουσιασμό και ανθρωπιά εχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια και ειδικά βέβαια την εταιρεία Πικράκης-Aluminco!
Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...