16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στο χώρο του Γενικού Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού (Απ. Βαρδαξή 1) και ώρες 16:00-19:30.
Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών. Θυμηθείτε ότι πρέπει να έχουν περάσει 3 ώρες από το μεσημεριανό φαγητό και έαν είστε ήδη αιμοδότες να κρατάτε την κάρτα αιμοδότη!
Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος και κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του ή συγγενή του.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των  Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη.
Αυτές τις γιορτές ας χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο, τη ζωή!


Διοργάνωση:
Αιματοκρήτης, Γενικό Λύκειο, 3ο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο,  Δημοτικά Σχολεία και  Νηπιαγωγεία Ν. Αλικαρνασσού, Ενορίες Παναγίας Καμαριανης και Αγιου Νικολάου Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, η Ένωση Γονεων Ν.Αλ/σου, οι σχολικές επιτροπες και τα γραφεια σχολικων δραστηριοτητων α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης, Πολιτιστικός Σύλλογος Καρτερού και Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Αλικαρνασσού "Η Αρτεμισία"

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...