20 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ" ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 28.1.2013
 
Οι Εθελοντικές Αιμοδοσίες στο Σύνδεσμο Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου είναι πλέον θεσμός!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε σε μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συνδέσμου που βρίσκεται στην Λεωφ. Δημοκρατίας και Χρυσοστόμου 77 στο Ηράκλειο (γ όροφος) και ώρες 16:00-19:30.

Πρόκειται για μια πραγματική προσπάθεια ανθρωπιάς που γίνεται μέσα απο τη συνεργασία του Αιματοκρήτη με το ΣΦΑΕΚ Ηρακλείου που μέχρι τώρα έχει να παρουσιάσει καταπληκτικά αποτελέσματα τόσο στην εθελοντική αιμοδοσία ...όσο και στη δωρεά μυελού οστών.

Και φυσικά απευθύνεται σε όλους εσάς, ανεξάρτητα από ποδοσφαιρικές προτιμήσεις!!

Αν θέλετε να χαρίσετε ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη δεν έχετε παρά να δώσετε λίγο αίμα!

Η διαδικασία είναι ασφαλής, ανώδυνη και διαρκεί μόνο 10 λεπτά! Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγυής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες). Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας του ΠαΓΝΗ που θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες αλλά και εξειδικευμένοι εθελοντές του Αιματοκρήτη θα βρίσκονται εκεί για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, ενώ η φιλοξενία των ανθρώπων του ΣΦΑΕΚ Ηρακλείου, το κλίμα που υπάρχει σε κάθε αιμοδοσία και ο καταπληκτικός χώρος είναι μάλλον γνωστός! Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος και κάθε αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα αιμοδότη με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του ή συγγενή του.
Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να έχουν περάσει 3 ώρες από το μεσημεριανό φαγητό, να μην έχετε πιει αλκοόλ και να είστε ξεκούραστοι!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Αιματοκρήτη στο τηλ 2810 239773 ή 6978247010, 6978246797 ή στο aimatocritis@hotmail.com
Δείτε περισσότερα

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...