7 Ιανουαρίου 2013

1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Είναι κάποιες αιμοδοσίες σου αφήνουν μια αλλιώτικη ανάμνηση...Είναι πιο γελαστές,πιο χρωματιστές, πιο ελπιδοφόρες.....
4 Ιανουαρίου 2013....Η πρώτη αιμοδοσία της χρονιάς. Στο κέντρο της πόλης, που μόλις ξυπνούσε από τη γιορτινή ραθυμία. Η Λότζια, πολύβουη, μαρτυρώντας αγέρωχη την ιστορία του Ηρακλείου και μια βροχή που δεν έλεγε να σταματήσει! Και μείς ,απλά ενθουσιασμένοι με ότι συνέβαινε γύρω μας: Για πρώτη φορά ο Δήμος Ηρακλείου και ειδικότερα το τμήμα Νεολαίας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού καλεί και καταφέρνει να συγκεντρώσει εθελοντικές ομάδες του Ηρακλείου για μια αιμοδοσία που η λέξη συνεργασία της ταιριάζει απόλυτα: Παρέα με τον Αιματοκρήτη, οι Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου (Ε.Π.Η.), από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Ηρακλείου (υπό τμήμα Ανθρωπιστικών Αποστολών ), την Εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ και συναφών διαταραχών Ν. Ηρακλείου «Αλληλεγγύη, το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" , τo Σοροπτιμιστικός Σύλλογος Αρετούσα κ.α και φυσικά το Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν μια αιμοδοσία ξεχωριστή, "δώρο" για τις πρώτες μέρες του καινούριου χρόνου με την πολύτιμη βοήθεια του κέντρου αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου..Και κάτι ακόμη που οφείλουμε να τονίσουμε- γιατί δεν το συναντάμε και κάθε μέρα-....Μαζί με τους εθελοντές, η Χριστιάννα Ασμαργιαννάκη, ο Μανώλης Τσατσάκης και ο αντιδήμ. κος Νίκος Γιαλιτάκης δεν κανόνισαν απλά τις οργανωτικές λεπτομέρειες αλλά "ήταν εκεί" ακόμη και μοιράζοντας φυλλάδια και προσκαλώντας οι ίδιοι τον κόσμο....Ευχαριστούμε τέλος όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που προβαλλαν την προσπάθεια μας!
Το ευχαριστώ προς όλους ίσως είναι μικρό, μα βγαίνει από την καρδιά μας...Μια αιμοδοσία που καθένας από εμάς κατέθεσε λίγο από την ψυχή του..λίγο από τα όνειρά του για ότι θα φέρει το 2013..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...