24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ (20ο&56ο Δημοτικά Σχολεία) 8.3.2013

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 στο χώρο των 20ου&56ου Δημοτικών Σχολείου και ώρες 9:30-13:30.
Πρόκειται για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται μέσα από τη συνεργασία του σύλλογου "Αιματοκρήτης", τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη. Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική! Εξάλλου, ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες μας έδωσε τη δύναμη να προχωρήσουμε στην προσπάθεια αυτή, που ευχή όλων είναι να συνεχιστεί και στο μέλλον!

Αίμα μπορεί να δώσει κάθε ιγυής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα ή δική του (δεν υπάρχει τράπεζα αίματος). Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ενώ εξειδικευμένοι εθελοντές του Αιματοκρήτη θα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία.
Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την κάρτα εθελοντή αιμοδότη ή την ταυτότητα σας εάν δίνετε για πρώτη φορά, να έχετε κοιμηθεί αρκετά το προηγούμενο βράδυ και να έχετε φάει ένα ελαφρύ πρωινό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε
με τους τοπικούς διοργανωτές ή τον Αιματοκρήτη τηλ. 2810 239773 www.aimatocritis.gr
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ!
ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!