28 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ

 
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013  στο Κοκκίνη Χάνι και συγκεκριμένα στο χώρο  του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου «Άξιον Εστί»
από τις 10:00-13:30.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται μέσα από τη συνεργασία του σύλλογου "Αιματοκρήτης", την Ενορία, το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου του Κοκκίνη Χάνι. Η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι πολύ ενθαρρυντική και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι και στο μέλλον!
Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την κάρτα εθελοντή αιμοδότη ή την ταυτότητα σας εάν δίνετε για πρώτη φορά, να έχετε κοιμηθεί αρκετά το προηγούμενο βράδυ και να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό.

Τονίζουμε ότι κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του ή της οικογένειάς του (δεν υπάρχει τράπεζα αίματος).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε  με τους τοπικούς διοργανωτές ή τον Αιματοκρήτη τηλ. 2810 239773 www.aimatocritis.gr

Μια ακόμη αιμοδοσία από την καρδιά μας!

Στην καρδιά του Ηρακλείου, μια αιμοδοσία από την καρδιά μας! "Αιματοκρήτης"-Δήμος Ηρακλείου-Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού και...