26 Μαΐου 2013

4η Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου:Σαββατο 1 Ιουνίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας!

«4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ »

- Ώρες 9:30-13:30

Με χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (Πολύκεντρο Νεολαίας, Ανδρόγεω 1) και ώρες 09.30 – 13.30.
..
Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια πραγματοποίησης αιμοδοσιών σε τακτική βάση καθώς και καμπάνιας ενημέρωσης που γίνεται μέσα από την συνεργασία εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων του Ηρακλείου, την οποία συντονίζουν ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού) και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιματοκρήτης. Σε αυτην την σημαντική πρωτοβουλία, συμμετέχουν οι Εθελοντικές Ομάδες : ΑΤΑΧΤΟΙ, Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου, Minoistas, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ΟΦΕΑΚ, Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα», Πρόσκοποι Ηρακλείου, ΣΕΑΠ, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Ηρακλείου.

Εχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις ημέρες αιμοδοσίας και ευχή όλων είναι να γίνει θεσμός!


Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε διαχείριση αίματος. Η αιμοδοσία απευθυνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα! Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μοναδας αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει τις αιμοδοσίας ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία σας και να κάνουν την ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή!

Κάθε εθελοντής αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη σε αίμα δικη του η συγγενή.

Αίμα μπορεί να δώσει΄κάθε ιγυής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας! Μην ξεχάσετε να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να κρατάτε μαζί σας την κάρτα αιμοδότη σας ή την αστυνομική σας ταυτότητα, εάν δίνετε για πρώτη φορά!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διαστάσετε να απευθυνεστε στους διοργανωτές φορείς!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Μια ακόμη αιμοδοσία από την καρδιά μας!

Στην καρδιά του Ηρακλείου, μια αιμοδοσία από την καρδιά μας! "Αιματοκρήτης"-Δήμος Ηρακλείου-Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού και...