19 Μαΐου 2018

Οι δέκα κύριοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει να είμαστε εθελοντές σε ένα αιμοδοτικό σύλλογο!

Φωτογραφία του χρήστη Αιματοκρήτης Σύλλογος.  10. Μαθαίνεις όλα τα σημεία αφισοκόλλησης που υπάρχουν και πως να κολλάς αφίσες έως να ενημερώνεις για την αιμοδοσία στο...δρόμο (μοιράζοντας φυλλάδια με το σωστό στυλ) και πως να φτιάχνεις καρδούλες και σταγονούλες, με οποιαδήποτε τρόπο υπάρχει (χάρτινες, ηλεκτρονικές κτλ)!

9. Οδηγείς με την υπέροχη παρέα άλλων εθελοντών για ενημερώσεις και αιμοδοσίες σε μέρη που ίσως να μην είχες επισκεφτεί ποτέ, δοκιμάζοντας καθοδόν ή στη διάρκεια της αιμοδοσίας απίστευτες ντόπιες λιχουδιές!

8. Μαθαίνεις τον "τρόπο" για να εξηγήσεις στους άλλους σημαντικά πράγματα...και τα καταφέρνεις περίφημα!

7. Πετάς από τη χαρά σου όταν έρθεις κάποιος που εσύ ενημέρωσες ή ειδοποίησες να δώσει αίμα!

6. Προσπάθεις να βρεις νέους τρόπους για να ενημερώσεις για την αιμοδοσία, ασχέτως αν καταλήγεις πάντα στους παλιούς παραδοσιακούς (να τηλεφωνήσεις στους αιμοδότες!)

5. Κρατάς το χέρι πολύ νεαρών αιμοδοτών που δίνουν πρώτη φορά...και είσαι εσύ που τους κάνεις να ξεπεράσουν κάθε φόβο!

4.  Κάνεις φίλους για μια ζωή γιατί ο αγώνας αυτός για την αιμοδοσία σε δένει απίστευτα με τους άλλους εθελοντές!(Κάνεις επίσης πολλά γέλια!)

3. Βοηθάς τους ανθρώπους να ανακαλύψουν ότι μπορούν να κάνουν κατι πραγματικά υπέροχο...

2. "Ζεις" τον παλμό της διοργάνωσης μιας αιμοδοσίας, την αγωνία να πάνε όλα καλά, μοιράζεσαι τη χαρά της ομαδικής δουλειάς και αποκτάς το "κουσούρι" να επιθυμείς διακαώς να μαζευτούν πολλές μονάδες αίματος. Επίσης, μαθαίνεις να βρίσκεις εύκολα χιλιάδες δικαιολογίες όταν η αιμοδοσία δεν πάει καλά.

1. Γνωρίζεις μερικούς από τους γεναιόδωρους και πιο ευαίσθητους ανθρώπους που υπάρχουν....

χμμμ και ένα ακόμη!!! Ξυπνάς το πρωι και σκέφτεσαι πως έχεις βοηθήσει να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Σε όλη τη μαυρίλα που ζούμε, αυτό σε κάνει να χαμογελάς!Εάν θέλεις και εσύ να έρθεις στην παρέα του Αιματοκρήτη δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις μια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ

Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...