31 Μαΐου 2018

Επίσκεψη στην Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης

Εκπρόσωποι του  "Αιματοκρήτη" πραγματοποίησαν συνάντηση, με την καθηγήτρια Αιματολογίας και υπεύθυνη της  Δημόσιας Τράπεζας Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης (ΔηΤΟΒ Κρήτης)  κα Παπαδάκη Ελένη, την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση γύρω από πολλά και ενδιαφέροντα , η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως όταν η ανθρώπινη προσφορά ενώνεται με τις προσπάθειες άξιων επιστημόνων, μόνο θαύματα μπορούν να συμβούν! Επιπλέον ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να δει και να προμηθευτεί αρκετά αντίτυπα ενημερωτικού υλικού , τα οποία πλέον θα διανέμονται σε όλες τις αιμοδοσίες

Λίγο  πριν την αποχώρηση, η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ενημέρωσης, γέμισε από ζευγάρια που περιμένουν παιδί, τα οποία με χαρά ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν ενημερωτική συνάντηση σχετική με τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της συνάντησης, τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται μπορούν να  παραλάβουν  τον ασκό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους, για να τον γεμίσει ο μαιευτήρας ή η μαία, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του παιδιού τους, με ομφάλιο αίμα.

Ανώδυνο και ακίνδυνο για τη μαμά και το μωρό, όμως σωτήριο για ένα άλλο παιδί ή ενήλικα που μπορεί να το έχει απόλυτη ανάγκη.Τι πιο όμορφο να χαρίζεις μια ακόμη ζωή, με τη γέννηση του δικού σου παιδιού....Μη διστάσετε να αναζητήσετε πληροφοριακό υλικό για τη δωρεά ομφάλιου αίματος στις αιμοδοσίες και τις εκδηλώσεις του Αιματοκρήτη και φυσικά, αν ήδη περιμένετε παιδί, να απευθυνθείτε κατευθείαν στην τράπεζα.


Γνωρίστε τους εθελοντές του "Αιματοκρήτη"!

    Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συντονιστές αιμοδοσιών του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώμα...